Menu
Tablet menu
  

Referencje i opinie

Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna. Proszę poświęcić nam trochę cennego czasu i napisać recenzję. Oto niektóre referencje od naszych klientów:

Polecam zabiegi depilacji brazylijskiej pastą cukrową. Bardzo profesjonalna, sprawna obsługa (zabieg trwa ok. 15 min.) i , co najważniejsze, surowo przestrzegane zasady higieny. Ceny są przystępne a terminów nie trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem.
 
Data opinii: 25 August 2014
Opinia dodana przez: Dominika
Wrocław
Zabieg depilacji, na którym dziś byłam został wykonany bardzo starannie i dokładnie. Pani kosmetyczka sprawdzała czy wszystkie włoski zostały usunięte. wszystko sprawnie i super. Polecam.
 
Data opinii: 19 May 2014
Opinia dodana przez: Agnieszka Kalinowska
Wrocław
Zabiegi wykonane bardzo profesjonalnie, dokładnie i szybko, przy zachowaniu norm higieny w gabinecie. Jestem bardzo zadowolona z Waszych usług!
 
Data opinii: 28 October 2013
Opinia dodana przez: Joanna
Bardzo cenię sobie studio Easy Waxing przede wszystkim za przystępne ceny, łatwość umówienia się na wizytę z zaledwie kilkugodzinnym wyprzedzeniem, miłą, dyskretna i dokładną obsługę. Korzystam z usług regularnie od początku istnienia studia. Polecam.
 
Data opinii: 23 October 2013
Opinia dodana przez: Kasia
Jestem bardzo zadowolona zarówno z pedicure jak i manicure. Lakier vinylux naprawdę długo sie trzyma. Polecam!
 
Data opinii: 23 October 2013
Opinia dodana przez: Aleksandra
Jedyny tak elegancki i profesjonalny salon świadczący usługi kosmetyczne, do którego chcę się wracać. Byłam już w wielu salonach, ale jeśli chodzi o dokładność i precyzję to polecam jak najbardziej Easy Waxing. Jeśli chodzi o depilację części intymnych, wiadomo że jest to dość wstydliwe, jednak panie są bardzo miłe i nie czuję się na tym fotelu taka zestresowana. W dodatku często podzielą się dobrymi radami. Polecam wszystkim dziewczynom, nie pożałujecie !
 
Data opinii: 21 October 2013
Opinia dodana przez: Patrycja
Jak zawsze - wszystko świetnie i bardzo miło. Polecam!
 
Data opinii: 10 May 2013
Opinia dodana przez: Marta
Jestem zadowolona z usług, które u Państwa wykonuje. Profesjonalna, miła obsługa, i przede wszystkim zachowane standardy czystości w Państwa salonie.
 
Data opinii: 10 May 2013
Opinia dodana przez: Żaneta
Serdecznie polecam salon Easy Waxing! Jestem stałą klientką już od 3 lat, zawsze fachowa i miła obsługa, zabieg depilacji bikini w moim przypadku przeważnie trwa około od 20- 30 min, czyli bardzo krótko, a nie tak jak w innych nieprofesjonalnych salonach - 1h, która wiąże się z katorgą dla ciała i umysłu! Profesjonalna opieka i uprzejme Panie kosmetyczki oraz przystępne ceny, to jest to, czego mogę się zawsze spodziewać, przychodząc do Easy Waxing. Serdecznie polecam :)
 
Data opinii: 10 May 2013
Opinia dodana przez: KASIA
Bardzo profesjonalnie, efekt zabiegu bardzo dobry.
 
Data opinii: 10 May 2013
Opinia dodana przez: Małgorzata

<< Pierwsza Poprzednia 1 2 Następna Ostatnia >>

Strona 1 of 2


Opinie
* pola wymagane.
Imię i nazwisko / nazwa:*
Adres email (nie będzie publikowany):*
O sobie:
Lokalizacja:
Strona www:
Twoje zdjęcie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Kod captcha:
Przepisz kod:*
Treść opinii / referencji:*
Powered by RS Web Solutions